Spitzen

Spitzen kopen

Bloch Spitzen AmsterdamWanneer de docent heeft aangegeven dat het tijd is om op spitzen te dansen, kunt u spitzen komen aanmeten in de winkels van Danswinkel.nl. In Danswinkel Amsterdam hebben we onder andere spitzen van Bloch, SoDanca, Capezio, Sansha en Grishko. Het is belangrijk om toestemming van de docent te hebben, omdat er fysieke redenen kunnen zijn om nog geen spitzen te kunnen dragen. Dit heeft niet altijd te maken met hoe goed u kunt dansen, maar kan ook liggen aan de bouw van de voeten. Een docent kent de manier waarop u danst en beweegt, en kan dan ook het beste inschatten wanneer het moment is gekomen om op spitzen te dansen.

Als de toestemming van de docent is gegeven, kunt u spitzen komen aanmeten in een van de winkels van Danswinkel, bijvoorbeeld bij Danswinkel Amsterdam. Hiervoor is het nodig om van tevoren een afspraak te maken. Wij zorgen dan dat een van onze spitzen experts tijd heeft om u uitgebreid te helpen. Bij het aanmeten van spitzen gaat het niet alleen om de juiste maat, maar ook om de breedte, pasvorm en hardheid van de spitzen. Door verschillende oefeningen met u te doen kan de spitzen expert vaststellen welke spitzen bij u passen.

Als u een afspraak wilt maken voor het aanmeten van de juiste spitzen, kunt u ons mailen of bellen. Het is handig om dan gelijk uw maat door te geven, zodat wij alvast spitzen kunnen klaarleggen in het juiste filiaal. Bij Danswinkel Amsterdam hebben we verschillende modellen spitzen voor zowel beginners als gevorderden. Zo kunt u proberen welk soort spitzen u het fijnste vindt. Nadat u de eerste keer spitzen heeft laten aanmeten, kunt u eenvoudiger zelf  spitzen kopen omdat u de maat en de hardheid dan al weet. U kunt dan zelfs online spitzen bestellen via onze webshop.