Merken

De juiste spitzen aanmeten 

Danswinkel in Amsterdam verkoopt volgende merken.

Bloch, Capezio, Sansha, SoDanca, Grishko, Russian Pointe

Natuurlijk vind je bij ons alles voor de ballet les: zoals balletpakjes in heel veel verschillende materialen modellen en kleuren,maillots in hele goede kwaliteit van nylon tot microfiber.en balletschoenen met een hele zool en splitzool en van stof tot leer in diverse kleuren.

Cross over vestjes zijn er in prachtige kleuren om de outfit compleet te maken. Daarbuiten is er een ruime keuze aan rokjes tutu’s, been warmers, en andere accesoirres. Alle gemaakt van comfortabele materialen met een uitstekende pasvorm en een geweldige styling die je een optimaal gevoel van vrijheid en beweging geven.

Voor de streetdance, hiphop en jazzdance lessen hebben wij een ruime keuze aan jazzschoenen en danssneakers met een hele zool en met splitzool, van stof leer en suede. De danssneakers zijn o.a verkrijgbaar van  de merken, Papillon, CapezioBloch, Sodanca , Grishko en Rumpf.

Naast het traditionele assortiment aan kleding hebben wij ook de nieuwste trends op het gebied van Dance, Fitness en Fashion,van de merken Pineapple, Intermezzo.

Wij hebben een grote verscheidenheid aan spitzen zowel voor de beginnende danseres als voor de gevorderde en professionele danseres. Er zijn verschiilende merken zoals Grishko, Capezio, Russion Pointe en Bloch. Heel veel verschillende breedte, lenge en hardheid maten, de spitzen worden zeer deskundig aangemeten en de danseressen worden voorzien van advies over het in gebruik nemen en behandelen van de spitzen. Als je je precieze merk en maat weet kunnen wij de spitzen ook opsturen.

Ons team heet je van harte welkom in  onze shop kom je laten verrassen door ons mooie aanbod, goede service en deskundig advies.