Spitzen aanmeten op Locatie

Danswinkel komt bij u langs. danswinkel op locatie

Bent u een dansschool, dansvakopleiding of een dansgezelschap en hebt u minimaal 5 studenten die op spitzen dansen?

In plaats van uw studenten alleen naar de danswinkel te sturen, komen wij voortaan bij u langs. Ook is het mogelijk om met een groep studenten naar één van onze filialen te komen buiten onze openingstijden.

Dit betekent dat de docent tijdens het aanmeten gewoon aanwezig is en ons meteen kan doorgeven wat zijn of haar voorkeuren zijn voor de nieuwe spitzen van de student. Samen met onze kennis kunnen wij dan het perfecte paar spitzen voor uw leerlingen aanmeten.

Danswinkel.nl heeft een breed assortiment aan spitzen van bekende merken zoals: Grishko, Russian Pointe, Bloch en Capezio. Voor ons bezoek aan uw dansschool, nemen wij ook zoveel mogelijk spitzen mee zodat de studenten ze meteen mee naar huis kunnen nemen.

Book an appointment with Danswinkel.nl using SetMore

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het aanmeten van de spitzen op locatie wordt gedaan door speciaal opgeleide medewerkers. Daarnaast zijn de meeste professionele dansers met ervaring op spitzen of professioneel getrainde dansdocenten. Wij volgen meerdere keren per jaar cursussen om bij te scholen en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Vooraf zullen wij uitgebreid met u bespreken wat uw specifieke eisen zijn en vragen om de schoenmaten van de leerlingen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we voldoende bij ons hebben, zodat de leerlingen meteen alles mee naar huis kunnen nemen.

Ook is het belangrijk om te weten of uw leerlingen hun eerste paar spitzen aangemeten krijgen. Wanneer uw leerlingen al eerder spitzen hebben gehad, kunnen we van te voren bespreken welke merken en modellen wij het beste mee kunnen nemen.

Wij nemen naast spitzen ook een uitgebreide collectie spitzen accessoires mee, zoals linten, elastieken en teenbeschermers. Het naaien van de linten en elastieken kan nogal lastig zijn wanneer het een eerste paar is. Uiteraard geven wij na afloop van het spitzen aanmeten op locatie een uitgebreide uitleg over hoe dit het beste gedaan kan worden.

Interesse in Danswinkel op locatie?

danswinkel op events

Neem contact met ons op:

Tel: 035-6217111

E-mail: [email protected]